Ravetti s.r.l.

 

A Ravetti® története 1972-ben kezdődött. Azóta sok minden megváltozott: a biztonsággal és megbízhatósággal kapcsolatos elvárások fokozottabban jelentkeznek; új anyagok jelentek meg, illetve az új technológiák révén a berendezések sokoldalúbbak és hatékonyabbak lettek.
 A Ravetti® szellemisége azonban nem változott. A vezérelv továbbra is az ügyfelek elégedettsége, illetve az arra való törekvés, hogy elébe menjenek az igényeknek. 35 év munka után, új kereskedelmi és gyártó létesítményük birtokában a Ravetti® készen áll arra, hogy megküzdjön a jövő kihívásaival. A kezdetekre jellemző lelkesedés továbbra is kimagasló szolgáltatási színvonalat garantál.

 

A hatékonysági mutatók folyamatos növelése érdekében tanulmányozzák a magas technológiai színvonalat képviselő, innovatív termékeket és megoldásokat, így nyújtanak biztonságot a gáz- és vízvezetékek üzemeltetői számára. A Ravetti® a legkényesebb helyzetekben is szeretne biztonságról gondoskodni. A dolgozók és a környezet védelme a Ravetti® küldetése. Ez nem pusztán szavakban, hanem a mindennapi munka tetteiben is megnyilvánul. Üzletpolitikájuk mindig is az ügyfelek elégedettsége köré épült. Az új technológiák és berendezések kutatás–fejlesztése a nyomás alatti csővezetékekkel végzett munka módszereinek javítására, az üzemeltetők biztonságának növelésére és kifejezetten arra irányul, hogy elébe menjenek az ügyfelek igényeinek.
 

A Ravetti® erősségei a következők:

  • szakképzett munkatársak
  • ügyfélközpontúság
  • kiváló minőségű, modern termékek
  • új technológiák tervezése és fejlesztése
  • CE jelöléssel rendelkező termékek, melyek teljesítik a nyomástartó berendezésekre vonatkozó előírásokat
  • ISO 9001 szerint tanúsított minőségbiztosítási rendszer

 
http://www.ravetti.com

Vissza