Georg Fischer Waga N.V.

 

Az 1957-ben alapított Georg Fischer Waga kimagasló minőségű kötéstechnika fejlesztésére, gyártására és forgalmazására szakosodott a víz- és gáziparban. Széles termékskála áll rendelkezésre szállító- és elosztóvezetékekhez, valamint házi bekötésekhez. Termékeiket évek óta világszerte alkalmazzák föld alatt és felett, vizes és gázos rendszerekben, új építésnél, bővítésnél, karbantartásnál és javításnál egyaránt. Legyen szó akár kötésről, javításról vagy megfúrásról, itt megtalálja a megoldást.

Kutatás és fejlesztés

A csőrendszerek területén kulcsszerepet játszik az innováció és a termékskála tökéletesítése. K+F részlegük az ügyfelekkel és külső partnerekkel együttműködve folyamatosan dolgozik az innovatív kötési módszerek fejlesztésén. A víz- és gáziparban szerzett sokéves tapasztalatuk segítségével a piaci változásokhoz alkalmazkodva olyan termékeket hoznak létre, melyek a legszigorúbb kívánalmaknak is eleget tesznek.

Minőség

Minőség és egyszerűség: termékeiknek mindig is ez volt a legfontosabb jellemzője. Megbízható kötőidomaikkal könnyen létrehozhatók a karbantartást nem igénylő, hosszú élettartamú kötések. Termékeiknek ez az erőssége, melyet nagyra értékelnek a víz- és gáziparban tevékenykedő felhasználók.

http://www.gfps.com/waga

Vissza