Hírek, események

Vízműves Nap - Családi rendezvény

A Fejérvíz Zrt. és az Interex-Waga Kft. együttesen rendezte meg 2016.05.28-án - szombaton - a „Vízműves Családi Nap”-ot.

A rendezvény a ’régi’, vidám, hangulatos, nagy, családi – baráti rendezvény hangulatát hozta vissza a rengeteg programmal, kínálattal, közel 1000 fővel.

A „Vízműves Nap”-ot a Fejérvíz Zrt. nevében Kis István vezérigazgató kedves, szívhez szóló szavai vezették be, mely után átadásra kerültek a törzsgárda, ill. az „év dolgozója” címek. Cégünktől Csáki Attila cégvezető személyre szabott, kedves, közvetlen köszöntővel adta át a törzsgárda jutalmakat.
A megindító köszöntők után indultak a programok. Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül:  A gyermekeknek ugrálóvár, rodeobika, kisvonatos körhinta, korongozás, arcfestés, lovaglás, tollaslabdázás, kötélhúzás, asztalitenisz, aszfaltrajz-verseny, kosárfonás, vattacukor, kürtőskalács... és még sok más is. A felnőtteknek: focibajnokság, sütiverseny, hip-hop táncbemutató, teniszmérkőzések, kártya játékok, élő zene, finom ételek és italok.
Igazán örülünk, hogy családtagjainkkal, barátainkkal és a „fejérvízes kollégáinkkal” együtt tölthettük el ezt a csodás napot.

A nap hangulatát idézi a családi napon készült néhány kép: